Dit zijn bepaalde plekken op je lichaam. Ieder energieslot heeft een eigen unieke getal en kwaliteit. Het is de sleutel tot luisteren wat het jou vertelt zodat je de blokkade/pijn die je ervaart kunt opheffen.

Een energieslot kun je vergelijken met een dam in een rivier. In je leven bouw je, door je ervaringen, dammen in verschillende rivieren. Als zo’n dam te hoog wordt, stroomt het water terug of gaat eromheen. Zo werkt het ook met de energie in je lichaam. Als een bepaalde plek zeer doet dan is/zijn er een of meerdere stro(o)m(en) geblokkeerd.

Door te WETEN wat een energieslot jou verteld, maar ook door simpelweg je hand erop te houden, kun je de blokkade opheffen om zo de energie weer te laten stromen. Buiten dat het je blokkade opheft geeft het ook een DIEPE ONTSPANNING.

Hieronder zie je waar de energiesloten zitten. Ik ben nog met een technisch stukje bezig voor nog meer inzicht in een energieslot.

Wil je meer weten over de betekenis, kun je contact opnemen via mijn contactformulier.

De kleur geel van de 1e diepte. Aarde, basis, fundament, vorm. De energiesloten zijn de basis van ons bestaan om onze lichaamseigen intelligentie aan te spreken voor een gezond en gelukkig leven.

 

15 Energiesloten aan de achterkant

11 Energiesloten aan de voorkant

Stijgende energie

Dalende energie