Hoi, ik ben Jolanda

In het jaar 2000 is Jin Shin Jyutsu op een hele bijzondere manier op mijn pad gekomen en direct zei mijn hele wezen: YES!! dit is het!!

Vanuit enthousiasme ging ik van alles proberen wat er in het handboek stond. Mijn lijf vond het op een gegeven moment wel genoeg.
Er was toen nog weinig te vinden over Jin Shin Jyutsu op het Internet, toch ik vond een 5 daagse cursus en daar is het cadeau van mijn leven begonnen. Geen dag gaat er meer voorbij zonder Jin Shin Jyutsu toegepast te hebben. Dat is niet altijd “stromen”, maar ook de lessen om in mijn kracht te gaan staan, beperkende overtuigingen waar ik me op betrap, om te buigen naar datgene wat goed is voor MIJ, inzichten krijgen door in de natuur te zijn en te mediteren. Als deze processen om weer in harmonie/balans te zijn.

Altijd bij de hand

Wat ik zo geweldig vind is dat ik het overal kan toepassen en ik mijn kracht en kennis altijd bij me heb!
Mijn onderzoekende geest heeft zoveel te ontdekken kan dat ik aan 1 leven lang niet genoeg heb.

De reis naar binnen, mijn mooie zelf ont-dekken is toen begonnen. Dat zoiets eenvoudigs als je vingers vasthouden zoveel moois en verandering kan brengen, ongelofelijk. En ja, niet alle dagen zijn even harmonisch en plezierig. Hoewel in de loop der jaren alles is verzacht en duurt de emotie minder lang omdat je steeds dichter bij jezelf bent en direct de juiste vinger of energieslot vasthoudt.

Missie

Een van mijn missies is dan ook om zoveel mogelijk van mijn ervaringen, kennis en onderzoek door te geven aan jou en alle anderen die hier door geraakt worden, zodat jij verder kunt gaan in harmonie op jouw levenspad.

De kracht zit in de eenvoud